M
murat zorluu
Misafir
Günümüz Türkiye Türkçesinde sucuk sözü iki anlamda kullanılmaktadır. Bunlardan birincisi “baharatla karıştırılmış kıyma etin şişirilip kurutulmuş bağırsağa doldurulmasıyla yapılan et sucuğu, ikincisi ise bir ipliğe dizilmiş ceviz, badem içi gibi kuru yemişlerin nişasta ile koyulaştırılmış kaynar üzüm şırasına batırılarak elde edilen tatlı sucuğudur.
(Afyon Külde Sucuk Gömme Yemeği)
Bir et kurutma tekniği olan sucuk, baharatla kıymanın karışması ve bağırsağa...
(Afyon Külde Sucuk Gömme Yemeği)
Bir et kurutma tekniği olan sucuk, baharatla kıymanın karışması ve bağırsağa...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.