idenfit, performans yönetim platformu ConectoHub’ı satın aldı

• Konbuyu başlatan Tuğçe İçözü
  • Başlangıç tarihi
T

Tuğçe İçözü

Misafir
İnsan kaynakları platformu , performans yönetim platformu ’ın tamamını satın aldığını duyurdu. tarafından 5 yıl önce kurulan girişim, Zorlu Holding’in “Akıllı Hayat 2030” sürdürülebilirlik stratejisi doğrultusunda uygulamaya geçirdiği kurum içi girişimcilik programı Parlak Bi’Fikir kapsamında Vestel Ventures’tan yatırım almıştı.

ConectoHub, 360 derece değerlendirme, OKR (Hedefler ve Anahtar Sonuçlar), KPI (Temel Performans Göstergeleri) ve proje takibi gibi farklı performans izleme süreçlerini entegre ederek tek bir çıktı üretmekteydi. ConectoHub, bu satın almayla birlikte idenfit çatısı altında yerini alacak.

İnsan kaynakları süreçlerini dijitalleştiren modüler bir HR teknoloji platformu idenfit, bu satın almayla birlikte şirketlerin dağınık sistemlerden tek bir platforma geçişini hızlandıracak. Paylaşılan bilgilere göre; yeni nesil, bulut tabanlı insan kaynakları ve işgücü yönetim yazılımı, çalışanları ve operasyonları tek bir platform çatısı altında yönetmelerini sağlayacak.

idenfit’in CEO’su Nazım Onur Bayındır konuyla ilgili yaptığı açıklamada ConectoHub’ın alanındaki uzmanlığının idenfit’in vizyonuyla birebir örtüştüğüne dikkat çekti. Bayındır'ın belirttiğine göre bu gelişmeyle birlikte, idenfit müşterilerine çok daha kapsamlı ve derinlikli bir performans yönetimi deneyimi sunacak.

Zorlu Holding’in inovasyon ve girişimcilik vizyonuna dikkat çeken Zorlu Holding Teknoloji ve Dijital İş Geliştirme Grubu Başkanı Burak Aydın ise Zorlu Holding'in kurum içi girişimcilik ekosisteminden doğan ConectoHub gibi girişimlerin iş dünyasına yüksek katma değer sağlamasının, kurumun girişimcilik kültürünün ne kadar güçlü bir potansiyele sahip olduğunu ortaya koyduğunu ifade etti.

Users who are viewing this thread